Aske1

Aske Rhod Søndergaard

Autoriseret fysioterapeut
Medejer af Viby Sj Fysioterapi
Uddannet 2014

Om mig

kristian-egelund-113903
Jeg er uddannet i Esbjerg 2014 og fik derefter arbejde som selvstændig på klinik i Slangerup hos Protreatment. I marts 2015 åbnede jeg, sammen med min kone, en privat klinik; MarsCure, hvor vi tilbød en kombination af fysioterapi, massage og jordemoderkundskab. I januar 2017 lukkede jeg MarsCure og købte halvdelen af Viby fysioterapi.
Jeg er oprindeligt fra Roskilde og tog som 15 årig til Viborg for at spille håndbold, hvilket har været min store passion i mange år. Jeg fik min interesse for fysioterapien gennem håndbolden og flyttede efter Viborg til Esbjerg for at læse. Her arbejdede jeg et år på fuld tid i hjemmeplejen, hvilket jeg fortsatte med i weekenderne under mit studie, og har derigennem ca 5 års erfaring i hjemmeplejen.
I min tid hos Protreatment har jeg arbejdet med mange forskellige patienttyper. Jeg har arbejdet med alt fra et barn på 2 år, til en ældre dame på 90 år, til multihandicappede, til professionelle sportsfolk. Jeg ser ingen opgave som vigtigere end andre, og mit ønske er, at hjælpe mine kunder videre i deres liv uden gener i hverdagen.
Jeg er gift med Melisa og har tre fantastiske børn; to drenge fra 2014 og 2016 og en pige fra 2017.

Behandling hos mig

Når du kommer til behandling hos mig, vil jeg vurdere din skades omfang ud fra en såkaldt anamnese, som er en snak om, hvad der er sket i situationen, hvor du er kommet til skade. Derefter laves nødvendige tests og observationer, for at spore os ind på hvordan dit behandlingsforløb hos mig skal være. Jeg har en holistisk tilgang til kroppen, hvor jeg ikke kun behandler selve problematikken, men også de omkringliggende og medbestemmende faktorer til generne.
Jeg gør brug af følgende behandlingsformer:
– Manuel vævsbehandling
– Akupunktur
– Elterapi (ultralyd og tens)
– Kinesiotape
– Træning og øvelser
– Hold- og individuel træning
– Hjemmebehandling
 
Aske Rhod Søndergaard

Personlig kontakt

arsfys@gmail.com
28125913
Fabriksvænget 4, 4130 Viby Sj
Aske Rhod Søndergaard