Anbefalinger

På denne side kan du læse og/eller skrive en anbefaling af vores fysioterapeuter.

 

Anbefalinger
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 12 reviews.

Vi vil meget gerne høre din mening!

Vi vil meget gerne høre din meningen så vi kan blive ved med at forbedre os som terapeuter. Dette uanset om du har været til behandling i et forløb eller om du har en kronisk lidelse og har været kunde på klinikken længe!

Du kan herunder se tidligere kunders anbefalinger samt nederst på siden have mulighed for at skrive en selv.

Frossen skulder

★★★★★
Aske, er super sød og meget god til at finde de løsninger som virkelig går ind og gør en forskel. Jeg kan kun anbefale ham uanset hvad du går og kæmper med så lad ham se på det. Jeg kalder ham “den lille troldmand” Han har virkelig gjort en forskel med min skulder efter flere andre forsøg og flere års kæmpen så der nu fremskridt. Tove Raunstrup
- Tove Raunstrup

God behandling

★★★★★
Kan varmt anbefale Aske Rhod Søndergaard han kan gøre mirakler.. Jeg lå midt i vores travle højsæson og kunne nærmest ikke bevæge mig.. 2 behandlinger ved Aske med lidt nåle og hans magiske fingre så var jeg på benene igen.. Aske du er en mirakelmager!
- Janni Christiansen

Ryg og nakke

★★★★★
Kan også varmt anbefale Aske. Han er god til at behandle en slidt ryg og nakke. Bl.a. via hans skellet 🙂 vise hvordan man skal passe godt på sig selv og lave øvelser. M.v.h. Dagny Sørensen.
- Dagny Sørensen

Hovedpine

★★★★★
Aske har en ekspertise uden lige og desuden er han en helt fantastisk person, som forstår at sætte enhver af sine patienter i centrum. Man føler sig tryg og godt tilpas i hans selskab. Han kan sit maté og man føler sig i rigtig gode hænder. Jeg savner Aske rigtig meget, efter at han flyttede til Viby, men ønsker ham alt det bedste i hans nye virke, og I kære nye patienter I får en helt speciel og fantastisk fysioterapeut. Aske evner desuden også at føle for og følge med i sine patienter og finde nye muligheder for at afhjælpe sine patienters gener. Jeg kan kun medgive ham mine allerbedste anbefalinger – I bliver ikke skuffede !
- Lise Paasch

Schauermann

★★★★★
Kan varmt anbefale Aske som er utrolig dygtig til at spotte mine problemer i ryggen. Jeg har schauerman og den låser sig tit fast. Aske bruger nogle super gode teknikker i at knække min ryg så jeg får det godt igen :D. I vil ikke blive skuffet hvis I vælger Aske som jeres fysioterapeut.
- Christina Boe Hansen

Rygproblem

★★★★★
jeg kan klart anbefale Aske! Har smerte i lænden og han fandt hurtigt området, der gjorde ondt. Efterfølgende fin han løsnet godt op, så jeg kunne tage til en vigtig fodbold træning! Så tøv ikke med at vælge Aske
- Martin Rueholm Brøndum

Fiberskade

★★★★★
I forbindelse med mine Xterra konkurrencer har jeg haft flere fiberskader tæt op mod konkurrencerne. I alle tilfælde har Aske skabt mirakler med ganske få behandlinger så jeg har kunne gennemføre konkurrencerne. Aske forstår virkelig, at behandle sin patient målrettet med hans dygtige finger, teknikker og nåle. Samtidig anviser han målrettet selvtræningsøvelser, som supplere virkningen helt perfekt. Aske får mine varmeste anbefalinger.
- Bo Beier-Simonsen

Hælspore

★★★★★
Behandling af Fysioterapeut Troels Havgaard Jeg har haft en hælspore i næsten 1 år og haft store problemer, ingen løsninger har tidligere hjulpet på smerterne, men et besøg hos Troels Havgaard ændrede alt. Efter 1. behandling kunne jeg mærke en betydelig bedring, og efter 5 behandlinger er alle smerter væk, og jeg har ingen gener mere. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos ham, hvis du lider af hælspore. Tak for hjælpen.
- Flemming Baagøe

Rigtig god behandling

★★★★★
Meget dygtig og venlig Fysioterapeut. Har været der med forskellige ting og med god behandling, er de gået væk.
- Mikkel Veileborg

Super dygtig

★★★★★
Super dygtig fysioterapeut!
- Inge Bresler

Super godt

★★★★★
Aske er en super dygtig Fys hvad enten det er akutte eller kroniske smerter man døjer med. Han har flere forskellige tilgange til afhjælpning af smerter. Så selvom behandlingen nogen gange er smertefuld, så er det noget der virker!
- Linda Dam

Handicappet barn

★★★★★
Jeg MÅ simpelthen bare give Aske de bedst anbefalinger! Jeg kontaktede Aske, for at høre om han havde mod på, at hjælpe en handicappet dreng med bindevævslidelse, skoliose og som samtidig var autist. Det havde han. Nu træner min son 2 gang om uge med Aske, og han ELSKER det. Aske var nemlig så smart og nytænkende, at han konstruerede træningen som et slags rollespil/minecraft spil. Så træning er ikke længere en sur pligt, men nogle af ugens højdepunkter.
- Charlotte Chabert
 

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

error

Følg og like: